Miért jó hordozni?
“Mert bármikor megszoptathatom.” Szomjas Kriszti
“Mert közösen éljük meg a mindennapokat.” Zsanda Emília
“Mert kiegészítjük egymást.” Csucsi Judit
“Mert együtt táncolni a világ legjobb dolga.” Kada Éva
“Mert ez egy mélyebb közelség.” Knauer Ancsa
“Mert kiegyensúlyozott babák nőnek fel a kendőben.” Ágoston Andi
“Mert ha testközelben van a babám az mindkettőnket megnyugtat.” Varga Andi
“Mert olyan, mint mikor még egyek voltunk.” Kovalik Évi
“Mert élhetem az életem, és közben anya is vagyok.” Turi Nagy Éva
“Mert a gyermek az életem szerves része és nem a célja.” Kajzinger Ildikó
"Mert érzem minden rezdülését." Ruff Marcsi
“Mert sportnak is kiváló.” O.L. Réka
“Mert tudom fogni közben a nagyobbik kezét.” Csörgő Andi

OKTATÓI KÉPZÉS

Képzésünk két részre tagolódik, amelyek egymásra épülnek

A BBBI megújult képzése!

 

A Beli Buba Babahordozó Iskola a svájci Lana Tanfolyami szervezet jogutódjának Fortbildungs- und Trainingszentrum (FTZ) Mainz magyarországi tagja, mely Európában – hazánkat is beleértve – több mint 500 képzett tanfolyamvezetőt számlál. A Lana Tanfolyamszervezetet az FTZ Babytragen Mainz 2013-ban átvette, így most az FTZ-vel folytatjuk az együttműködést és ápoljuk a kapcsolatot.

 

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a nálunk végzett személyeknek elmélyült és széleskörű elméleti és gyakorlati tudása legyen a babahordozásról. A minőséget a képzések alapossága, a folyamatos továbbképzések és a minőségellenőrzési rendszerünk biztosítja.

 

 

 

Alapképzés, 1. rész – Babahordozási segítő

 • Három teljes nap, 9.30-17.00-ig (3×8 óra, összesen 24 óra)
 • Babahordozási elmélet és kendőkötési gyakorlat, másra kötéses gyakorlat
 • Az alapképzés 1. része után a hallgató próbahordozást tarthat, segíthet hordozott babákkal történő sportoknál a babák biztonságos hordozásában, valamint a megfelelő hordozóeszközök kiválasztásában.
 • Az első rész elvégzése nem jogosít fel az önálló tanfolyam és egyéni hordozási tanácsadás tartására!
 • E képzési részre való jelentkezés feltétele saját hordozási tapasztalat, vagy az Iskola végzett tanfolyamvezetői által tartott egy elöl, illetve egy csípőn és háton hordozás c. tanfolyamon való részvétel. Amennyiben a jelentkezőnek nincsen saját hordozási tapasztalata és nem vett részt e tanfolyamokon, szintén jelentkezhet, azonban vállalja, hogy a csoport haladására való tekintettel a képzés vezetője a fenti tanfolyamok elvégzéséhez kötheti a részvételt, ebben az esetben a jelentkező majd egy későbbi képzésen vehet részt.

Alapképzés, 2. rész, „Babahordozási tanácsadó és tanfolyamvezető”

 • Az 1. rész elvégzése után újabb három teljes nap, 9.30-17.00-ig (3×8 óra, összesen 24 óra)
 • További babahordozási elmélet és kendőkötési gyakorlat, tanfolyamtartási elmélet és gyakorlat.
 • A 6 napos képzés elvégzése után a jelölt a Tudáspróba (3 óra) keretében ad számot a képzés során megszerzett elméleti és gyakorlati tudásáról, melyről igazolást kap.
 • A Tudáspróbát a képzés elvégzésétől számított 1 éven belül kell letennie.
 • A teljes alapképzés elvégzése után a hallgató próbahordozást tarthat, segíthet hordozott babákkal történő sportoknál a babák biztonságos hordozásában, valamint a megfelelő hordozóeszközök kiválasztásában, önálló tanfolyamokat és egyéni hordozási tanácsadást tarthat.

A teljes alapképzés az alapképzés 1. és 2. részének elvégzését és a sikeres Tudáspróbát jelenti, melynek lezárásaként a tanácsadó nyilatkozatot tesz, hogy munkáját a BBBI keretein belül, az Iskola irányelveivel összhangban kívánja-e végezni. A nyilatkozattétel után jogosult az Iskola névhasználatára tanácsadói munkája során, illetve lehetősége nyílik az oklevél megszerzésére.

Okleveles babahordozási tanácsadó és tanfolyamvezető

 

Az oklevél megszerzésének feltételei:

 • Minimum 1 év aktív tanácsadói tapasztalat
 • Visszajelzési alkalom megtartása, amikor a tanfolyamvezető egy valós tanácsadói helyzetben mutatja meg tapasztalatát, felkészültségét. Ezt követi a tanácsadás megbeszélése és kiértékelése.
 • Részvétel az éves konferencián (évente egy egész nap, 8 óra).

 

 

Továbbképzési lehetőségek

 

Az Iskolánk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a BBBI nevét használó tanácsadók tudása naprakész legyen. Ennek elősegítésére az alábbi lehetőségeket kínáljuk:

 • Konferencia (8 óra) – évente egy alkalommal, általában külföldi előadó meghívásával
 • Workshopok – évente akár több alkalommal, változatos elméleti és gyakorlati témákban
 • Hospitálási alkalmak
 • Konzultációs lehetőség

 

A képzés árai:

 

 • Babahordozási segítő – Alapképzés 1 része (24 óra)                                                                                                              39.000.-Ft.
 • Babahordozási tanácsadó és tanfolyamvezető – Alapképzés 1+2 része (48 óra)                                                             78.000.-Ft.
 • Tudáspróba – A képzés befejezésétől számított 1 éven belül                                                                                               15.000.- Ft.
 • Oklevél (választható) – Minimum 1 év aktív tanácsadói tapasztalat után                                                                           29.000.- Ft.

 

Minden részképzésre való jelentkezéskor minimum 15.000.-Ft előleget kérünk átutalni. A részvételi díj fennmaradó része a képzés előtt átutalandó, és a teljes összeg átutalásáról szóló banki bizonylatok/kivonatok a képzés elején a képzés vezetőjének bemutatandók. Az átutalás részleteiről külön felvilágosítást adunk a jelentkezéskor.

 

Részletfizetés nem lehetséges, a képzésen kizárólag az a személy vehet részt, aki a teljes képzési díjat kifizette, és ezt igazolja!

ADÓ 1% FELAJÁNLÁS

A Beli Buba Babahordozó Iskola működtetője:

Babahordozásért Közhasznú Alapítvány
Adószám: 18208351-1-07
www.belibuba.hu

...mert gyermekeink hordozása biztos befektetés a jövőbe!

ÜZENJ NEKÜNK!