Miért jó hordozni?
“Mert együtt táncolni a világ legjobb dolga.” Kada Éva
“Mert kiegyensúlyozott babák nőnek fel a kendőben.” Ágoston Andi
“Mert kiegészítjük egymást.” Csucsi Judit
“Mert élhetem az életem, és közben anya is vagyok.” Turi Nagy Éva
“Mert sportnak is kiváló.” O.L. Réka
“Mert bármikor megszoptathatom.” Szomjas Kriszti
“Mert ez egy mélyebb közelség.” Knauer Ancsa
“Mert olyan, mint mikor még egyek voltunk.” Kovalik Évi
"Mert érzem minden rezdülését." Ruff Marcsi
“Mert ha testközelben van a babám az mindkettőnket megnyugtat.” Varga Andi
“Mert a gyermek az életem szerves része és nem a célja.” Kajzinger Ildikó
“Mert tudom fogni közben a nagyobbik kezét.” Csörgő Andi
“Mert közösen éljük meg a mindennapokat.” Zsanda Emília

OKTATÓI KÉPZÉS

Képzésünk két részre tagolódik, amelyek egymásra épülnek

A BBBI megújult képzése!

 

A Beli Buba Babahordozó Iskola a svájci Lana Tanfolyami szervezet jogutódjának Fortbildungs- und Trainingszentrum (FTZ) Mainz magyarországi tagja, mely Európában – hazánkat is beleértve – több mint 500 képzett tanfolyamvezetőt számlál. A Lana Tanfolyamszervezetet az FTZ Babytragen Mainz 2013-ban átvette, így most az FTZ-vel folytatjuk az együttműködést és ápoljuk a kapcsolatot.

 

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a nálunk végzett személyeknek elmélyült és széleskörű elméleti és gyakorlati tudása legyen a babahordozásról. A minőséget a képzések alapossága, a folyamatos továbbképzések és a minőségellenőrzési rendszerünk biztosítja.

 

 

 

Alapképzés, 1. rész – Babahordozási segítő

 • Három teljes nap, 9.30-17.00-ig (3×8 óra, összesen 24 óra)
 • Babahordozási elmélet és kendőkötési gyakorlat, másra kötéses gyakorlat
 • Az alapképzés 1. része után a hallgató próbahordozást tarthat, segíthet hordozott babákkal történő sportoknál a babák biztonságos hordozásában, valamint a megfelelő hordozóeszközök kiválasztásában.
 • Az első rész elvégzése nem jogosít fel az önálló tanfolyam és egyéni hordozási tanácsadás tartására!
 • E képzési részre való jelentkezés feltétele saját hordozási tapasztalat, vagy az Iskola végzett tanfolyamvezetői által tartott egy elöl, illetve egy csípőn és háton hordozás c. tanfolyamon való részvétel. Amennyiben a jelentkezőnek nincsen saját hordozási tapasztalata és nem vett részt e tanfolyamokon, szintén jelentkezhet, azonban vállalja, hogy a csoport haladására való tekintettel a képzés vezetője a fenti tanfolyamok elvégzéséhez kötheti a részvételt, ebben az esetben a jelentkező majd egy későbbi képzésen vehet részt.

Alapképzés, 2. rész, „Babahordozási tanácsadó és tanfolyamvezető”

 • Az 1. rész elvégzése után újabb három teljes nap, 9.30-17.00-ig (3×8 óra, összesen 24 óra)
 • További babahordozási elmélet és kendőkötési gyakorlat, tanfolyamtartási elmélet és gyakorlat.
 • A 6 napos képzés elvégzése után a jelölt a Tudáspróba (3 óra) keretében ad számot a képzés során megszerzett elméleti és gyakorlati tudásáról, melyről igazolást kap.
 • A Tudáspróbát a képzés elvégzésétől számított 1 éven belül kell letennie.
 • A teljes alapképzés elvégzése után a hallgató próbahordozást tarthat, segíthet hordozott babákkal történő sportoknál a babák biztonságos hordozásában, valamint a megfelelő hordozóeszközök kiválasztásában, önálló tanfolyamokat és egyéni hordozási tanácsadást tarthat.

A teljes alapképzés az alapképzés 1. és 2. részének elvégzését és a sikeres Tudáspróbát jelenti, melynek lezárásaként a tanácsadó nyilatkozatot tesz, hogy munkáját a BBBI keretein belül, az Iskola irányelveivel összhangban kívánja-e végezni. A nyilatkozattétel után jogosult az Iskola névhasználatára tanácsadói munkája során, illetve lehetősége nyílik az oklevél megszerzésére.

Okleveles babahordozási tanácsadó és tanfolyamvezető

 

Az oklevél megszerzésének feltételei:

 • Minimum 1 év aktív tanácsadói tapasztalat
 • Visszajelzési alkalom megtartása, amikor a tanfolyamvezető egy valós tanácsadói helyzetben mutatja meg tapasztalatát, felkészültségét. Ezt követi a tanácsadás megbeszélése és kiértékelése.
 • Részvétel az éves konferencián (évente egy egész nap, 8 óra).

 

 

Továbbképzési lehetőségek

 

Az Iskolánk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a BBBI nevét használó tanácsadók tudása naprakész legyen. Ennek elősegítésére az alábbi lehetőségeket kínáljuk:

 • Konferencia (8 óra) – évente egy alkalommal, általában külföldi előadó meghívásával
 • Workshopok – évente akár több alkalommal, változatos elméleti és gyakorlati témákban
 • Hospitálási alkalmak
 • Konzultációs lehetőség

 

A képzés árai:

 

 • Babahordozási segítő – Alapképzés 1 része (24 óra)                                                                                                              39.000.-Ft.
 • Babahordozási tanácsadó és tanfolyamvezető – Alapképzés 1+2 része (48 óra)                                                             78.000.-Ft.
 • Tudáspróba – A képzés befejezésétől számított 1 éven belül                                                                                               15.000.- Ft.
 • Oklevél (választható) – Minimum 1 év aktív tanácsadói tapasztalat után                                                                           29.000.- Ft.

 

Minden részképzésre való jelentkezéskor minimum 15.000.-Ft előleget kérünk átutalni. A részvételi díj fennmaradó része a képzés előtt átutalandó, és a teljes összeg átutalásáról szóló banki bizonylatok/kivonatok a képzés elején a képzés vezetőjének bemutatandók. Az átutalás részleteiről külön felvilágosítást adunk a jelentkezéskor.

 

Részletfizetés nem lehetséges, a képzésen kizárólag az a személy vehet részt, aki a teljes képzési díjat kifizette, és ezt igazolja!

ADÓ 1% FELAJÁNLÁS

A Beli Buba Babahordozó Iskola működtetője:

Babahordozásért Közhasznú Alapítvány
Adószám: 18208351-1-07
www.belibuba.hu

...mert gyermekeink hordozása biztos befektetés a jövőbe!

ÜZENJ NEKÜNK!