Miért jó hordozni?
“Mert bármikor megszoptathatom.” Szomjas Kriszti
“Mert ha testközelben van a babám az mindkettőnket megnyugtat.” Varga Andi
“Mert olyan, mint mikor még egyek voltunk.” Kovalik Évi
“Mert sportnak is kiváló.” O.L. Réka
“Mert tudom fogni közben a nagyobbik kezét.” Csörgő Andi
"Mert érzem minden rezdülését." Ruff Marcsi
“Mert közösen éljük meg a mindennapokat.” Zsanda Emília
“Mert együtt táncolni a világ legjobb dolga.” Kada Éva
“Mert a gyermek az életem szerves része és nem a célja.” Kajzinger Ildikó
“Mert élhetem az életem, és közben anya is vagyok.” Turi Nagy Éva
“Mert ez egy mélyebb közelség.” Knauer Ancsa
“Mert kiegyensúlyozott babák nőnek fel a kendőben.” Ágoston Andi
“Mert kiegészítjük egymást.” Csucsi Judit

KOTSY-LUDÁNYI KITTI

babahordozási tanácsadó és tanfolyamvezető

HELYSZÍNEK

Zalaegerszeg és környéke
Budapest XXII. kerület

IDŐPONTOK

Előzetes egyeztetés alapján (e-mailben, FB-on vagy telefonon), lehetőség van egyéni konzultációra és csoportos tanfolyamra is.

JELENTKEZÉS

+3630 600 9926

RÓLAM

Kotsy-Ludányi Kitti vagyok, 2 gyermek édesanyja. Kislányom, Lilla születésekor (2013) már kacérkodtam a hordozás gondolatával, de pár hetes korában csípőprobléma miatt ortézis viselését írta elő az ortopéd orvos, és ezzel együtt a kendőzés gondolata egy időre háttérbe szorult. Ma már tudom, hogy nem feltétlenül kellett volna 😊 Szerencsére egy rövid időszak után 3 hónapos korában lekerült róla az ortézis, és akkor bátran fogtunk bele a hordozásba. Mindkettőnknek nagyon tetszett a hordozás nyújtotta szabadság, ő jókat aludt a kendőben, én pedig könnyen jutottam el a város különböző pontjaira, végeztem a házimunkával vagy egyszerűen csak élveztük az összebújást. 2015-ben megszületett kisfiam, Máté, akinél nem volt kérdés, hogy hordozott baba lesz. El sem tudom képzelni, hogy boldogultam volna napközben (és néha éjjel…), 2 picivel, kendő nélkül. A hordozás továbbra is a mindennapjaink része, igaz, most már inkább betegségek alatti összebújások, vagy épp a mókázások eszköze.

 

Egy rövid ideig szülővárosomban, Zalaegerszegen vezettem a helyi hordozós klubot, ami rengeteg pozitív élményt nyújtott, és remek volt részese lenni annak, hogy egyre több család tapasztalja meg a hordozás adta előnyöket. Újabban pedig ismét Budapesten, immár a dél-budai régióban szeretnék segíteni a hordozás iránt érdeklődőknek, de időről időre Zalaegerszegre is ellátogatunk, így a zalaiak is keressenek bátran.

TANFOLYAMTÍPUSOK

ELÖL HORDOZÁS
HÁTON ÉS CSÍPŐN HORDOZÁS
MEI-TAI ÉS CSATOS
KARIKÁS KENDŐ

MEGTALÁLSZ

Honlapomon

A TANFOLYAMRÓL

A tanfolyam általában 1,5-2 órát vesz igénybe. A tanfolyam során átbeszéljük a hordozás anatómiai és pszichológiai hátterét, valamint megtanulunk a tanfolyamtól függően néhány kötéstípust. A gyakorláshoz gyakorlóbabát, kendőt vagy egyéb hordozóeszközt biztosítok. Az alkalmakat követően konzultációs lehetőséget biztosítok a használat közben felmerülő kérdések megbeszélésére, hogy kényelmesen és biztonságosan hordozhasd babádat.

ADÓ 1% FELAJÁNLÁS

A Beli Buba Babahordozó Iskola működtetője:

Babahordozásért Közhasznú Alapítvány
Adószám: 18208351-1-07
www.belibuba.hu

...mert gyermekeink hordozása biztos befektetés a jövőbe!

ÜZENJ NEKÜNK!