Miért jó hordozni?
“Mert ha testközelben van a babám az mindkettőnket megnyugtat.” Varga Andi
“Mert közösen éljük meg a mindennapokat.” Zsanda Emília
“Mert együtt táncolni a világ legjobb dolga.” Kada Éva
“Mert ez egy mélyebb közelség.” Knauer Ancsa
“Mert a gyermek az életem szerves része és nem a célja.” Kajzinger Ildikó
“Mert olyan, mint mikor még egyek voltunk.” Kovalik Évi
“Mert élhetem az életem, és közben anya is vagyok.” Turi Nagy Éva
“Mert sportnak is kiváló.” O.L. Réka
“Mert kiegyensúlyozott babák nőnek fel a kendőben.” Ágoston Andi
“Mert tudom fogni közben a nagyobbik kezét.” Csörgő Andi
"Mert érzem minden rezdülését." Ruff Marcsi
“Mert bármikor megszoptathatom.” Szomjas Kriszti
“Mert kiegészítjük egymást.” Csucsi Judit

KOTSY-LUDÁNYI KITTI

babahordozási tanácsadó és tanfolyamvezető

HELYSZÍNEK

Zalaegerszeg és környéke
Budapest XXII. kerület

IDŐPONTOK

Előzetes egyeztetés alapján (e-mailben, FB-on vagy telefonon), lehetőség van egyéni konzultációra és csoportos tanfolyamra is.

JELENTKEZÉS

+3630 600 9926

RÓLAM

Kotsy-Ludányi Kitti vagyok, 2 gyermek édesanyja. Kislányom, Lilla születésekor (2013) már kacérkodtam a hordozás gondolatával, de pár hetes korában csípőprobléma miatt ortézis viselését írta elő az ortopéd orvos, és ezzel együtt a kendőzés gondolata egy időre háttérbe szorult. Ma már tudom, hogy nem feltétlenül kellett volna 😊 Szerencsére egy rövid időszak után 3 hónapos korában lekerült róla az ortézis, és akkor bátran fogtunk bele a hordozásba. Mindkettőnknek nagyon tetszett a hordozás nyújtotta szabadság, ő jókat aludt a kendőben, én pedig könnyen jutottam el a város különböző pontjaira, végeztem a házimunkával vagy egyszerűen csak élveztük az összebújást. 2015-ben megszületett kisfiam, Máté, akinél nem volt kérdés, hogy hordozott baba lesz. El sem tudom képzelni, hogy boldogultam volna napközben (és néha éjjel…), 2 picivel, kendő nélkül. A hordozás továbbra is a mindennapjaink része, igaz, most már inkább betegségek alatti összebújások, vagy épp a mókázások eszköze.

 

Egy rövid ideig szülővárosomban, Zalaegerszegen vezettem a helyi hordozós klubot, ami rengeteg pozitív élményt nyújtott, és remek volt részese lenni annak, hogy egyre több család tapasztalja meg a hordozás adta előnyöket. Újabban pedig ismét Budapesten, immár a dél-budai régióban szeretnék segíteni a hordozás iránt érdeklődőknek, de időről időre Zalaegerszegre is ellátogatunk, így a zalaiak is keressenek bátran.

TANFOLYAMTÍPUSOK

ELÖL HORDOZÁS
HÁTON ÉS CSÍPŐN HORDOZÁS
MEI-TAI ÉS CSATOS
KARIKÁS KENDŐ

MEGTALÁLSZ

Honlapomon

A TANFOLYAMRÓL

A tanfolyam általában 1,5-2 órát vesz igénybe. A tanfolyam során átbeszéljük a hordozás anatómiai és pszichológiai hátterét, valamint megtanulunk a tanfolyamtól függően néhány kötéstípust. A gyakorláshoz gyakorlóbabát, kendőt vagy egyéb hordozóeszközt biztosítok. Az alkalmakat követően konzultációs lehetőséget biztosítok a használat közben felmerülő kérdések megbeszélésére, hogy kényelmesen és biztonságosan hordozhasd babádat.

ADÓ 1% FELAJÁNLÁS

A Beli Buba Babahordozó Iskola működtetője:

Babahordozásért Közhasznú Alapítvány
Adószám: 18208351-1-07
www.belibuba.hu

...mert gyermekeink hordozása biztos befektetés a jövőbe!

ÜZENJ NEKÜNK!