Miért jó hordozni?
“Mert közösen éljük meg a mindennapokat.” Zsanda Emília
“Mert élhetem az életem, és közben anya is vagyok.” Turi Nagy Éva
“Mert a gyermek az életem szerves része és nem a célja.” Kajzinger Ildikó
“Mert ez egy mélyebb közelség.” Knauer Ancsa
“Mert sportnak is kiváló.” O.L. Réka
“Mert ha testközelben van a babám az mindkettőnket megnyugtat.” Varga Andi
“Mert bármikor megszoptathatom.” Szomjas Kriszti
“Mert együtt táncolni a világ legjobb dolga.” Kada Éva
"Mert érzem minden rezdülését." Ruff Marcsi
“Mert kiegészítjük egymást.” Csucsi Judit
“Mert kiegyensúlyozott babák nőnek fel a kendőben.” Ágoston Andi
“Mert olyan, mint mikor még egyek voltunk.” Kovalik Évi
“Mert tudom fogni közben a nagyobbik kezét.” Csörgő Andi

PÉLI ANETT

babahordozási tanácsadó és tanfolyamvezető

HELYSZÍNEK

Budapest 4. kerület - Újpest

IDŐPONTOK

A részleteket e-mailben vagy telefonon egyeztetjük, lehetőség van egyéni konzultációra is.

JELENTKEZÉS

+3630 503 9045

RÓLAM

2013 óta élünk Újpesten férjemmel és két gyermekünkkel. A kislányomat még csak elöl hordoztam alkalomszerűen egy csatos hordozóban. A második gyermekemet várva tudatosan készültem a hordozásra, eleinte inkább praktikussági okokból, hiszen úgy gondoltam, hogy a nagy testvér ellátáshoz még inkább szükségem lesz a szabad kezekre. Igyekeztem minden információt begyűjteni róla és megvásároltam életem első karikás kendőjét. Ezt követően természetesen jött a szövött kendő, csatos hordozó, mei tai és a többi kendő, hordozóeszköz… 🙂 Mivel mindannyian nagyon szerettük, azon kaptam magam, hogy életvitelszerűvé vált a hordozás, illetve, hogy babakocsi nélkül mennyivel könnyebb az életünk. Számunkra nagyon sokat jelent a mai napig a hordozás, hiszen a kezdeti hasfájós időszakot, a szemüveg, szemtapasz miatti nyűgös napokat, a szeparációs szorongás időszakait és a fogzási fájdalmakat is segített átvészelni. Arról nem is beszélve, hogy Petrát is bármikor ölbe tudom venni és ha sétálunk a mai napig igényli, hogy fogjam a kezét. Akár vacsorát is készíthettem neki, miközben az öccse a hátamon biztonságban, testközelben nézelődött vagy aludt. Úgy érzem a hordozás által, amennyire csak lehetett maximálisan ki tudtam elégíteni mindkét gyermekem igényeit, mindenki megkapta szükséges figyelmet. Ez egy csodálatos világ, véleményem szerint csak nyerhet vele az ember, a gyermekei és a családja. Mindenkinek érdemes lenne kipróbálni, megtanulni 1-2 kötést, megismerni, hogy mekkora szabadságot adhat az életben. Gyakorlatilag bármit elvégezhet, bárhova eljuthat az édesanya, édesapa-segítség nélkül-, hogy közben a gyermeke alapvető biológiai igényét,a testközelséget is kielégíti.

 

Szívügyem, hogy a babahordozás csodálatos világát népszerűsítsem, megkönnyítve ezzel a szülők mindennapjait, életét. Fontosnak tartom, hogy megismertessem a családokkal az anatómiailag helyes, egészséges babahordozást, hogy a segítséget kérő szülők megfelelő információ és tudás birtokában hozzák meg a döntésüket. A családok igényeit és szülői kompetenciáját figyelembe véve segítek kötések megtanításában, eszközválasztásban. A legfontosabb és végső cél az, hogy mindenki számára öröm legyen a hordozás! 🙂

TANFOLYAMTÍPUSOK

ELÖL HORDOZÁS
HÁTON HORDOZÁS
MEI TAI

MEGTALÁLSZ

Facebookon

A TANFOLYAMRÓL

A tanfolyamok általában 1,5 – 2 órásak. A kötések megtanulása mellett beszélgetünk a hordozás elméleti hátteréről, testi-lelki vonatkozásairól. Gyakorló babát, gyakorló kendőket, mei tait, csatos hordozót biztosítok. Hordozókendők és hordozóeszközök vásárlására is van mód. Az alkalmakat követően konzultációkra is van lehetőség a használat közben felmerülő kérdések megbeszélésére, hogy kényelmesen és biztonságosan hordozd gyermeked.

ADÓ 1% FELAJÁNLÁS

A Beli Buba Babahordozó Iskola működtetője:

Babahordozásért Közhasznú Alapítvány
Adószám: 18208351-1-07
www.belibuba.hu

...mert gyermekeink hordozása biztos befektetés a jövőbe!

ÜZENJ NEKÜNK!